Specialtillverkade sockelement efter dina krav

Benders är idag mycket mer än standardiserade takpannor och marksten på lager. Vårt breda sortiment och stora kapacitet ger många möjligheter, bland annat tillverkar vi specialprodukter för olika ändamål, exempelvis specialtillverkade sockelelement.

Benders produktionsenhet utanför Götene har tillverkat sockelelement till grunder i över 25 år. Utgångspunkten har alltid varit att leverera ett element som erbjuder en mycket god isolering, en stabil gjutform och en vacker rustik yta. Den borstade betongytan ger liv i grunden och ger ditt hus sin unika charm. För dig som önskar en mer unik grund och ett exklusivt helhetsintryck erbjuder vi också Bender Bohus Beklädnadsgranit i vårt sortiment.

Benders har marknadens kanske bredaste standardsortiment när det kommer till sockelelement. När marknaden kräver specialanpassade lösningar, på grund av krav på exempelvis isolering, lastnedtagning, höjder, montering eller utseende kommer vår flexibilitet, kunskap och erfarenhet väl till pass. Tillsammans med dig som kund kan vi skräddarsy lösningar som tillgodoser kraven och sparar tid på arbetsplatsen.

Kontakta gärna din närmaste återförsäljare för mer information eller förslag på bästa lösningen för just dig.