Få inspiration till ditt nästa markprojekt - Benders idépark

2007-11-05

Det är viktigt att veta att man har valt rätt produkter, och framförallt är det en härlig känsla. Eftersom vår ambition alltid har varit att tillfredsställa dig som kund har vi nu byggt upp en idépark, där du kan välja produkter med hjälp av dina sinnen. Här har nu möjlighet att känna och titta på produkterna.

Benders idépark är en nyhet på anläggningen i Edsvära. Som sagt så är det här du kan hitta inspiration till ditt nästa markprojekt. Här presenterar vi större delen av vårt markstensutbud och ger dig smakprov på lösningar till din trädgård. Vi visar olika mönster, kombinationer och sätt att lägga marksten på. Men i slutändan är det bara din egen fantasi som sätter gränserna för hur din trädgård eller annan yta kommer att se ut.

Vi har valt att lägga Idéparken i Edsvära för att symbolisera och spegla tillbaka på att det var här som allt startade för snart 50 år sedan. Det var på den här platsen som svinstian låg, innan den femtio år senare blev ett utomhusgalleri för marksten. Projektet har varit i fart sedan vintern 2006, och idag är vi mer eller mindre helt klara med parken.

Benders idépark är öppen för allmänheten och du är riktigt välkommen att göra ett besök. Tanken är att visa dig som konsument vilka häftiga, annorlunda och lättskötta saker du faktiskt kan göra med bara lite sten..